Ta reda på

about:us

:nowgroup startades 2020 i spåren av pandemin och den stora globala digitala transformationen. I takt med den ökade spelningsbranschen finns ett behov av att knyta kompetens till uppdragsgivare. : nowgroup har sitt säte i Dalarna, men genom digitalisering når vi hela Sverige.

Team launcher image

Vilka vi är

Möt laget

Vi är 3 individer, var och en med vår egen kompetens och som vill få något att hända.

Fredrik Von Homeyer

CEO och delägare

Fredrik är affärsjurist, projektledare samt certifierad Change Manager. Han har även lång ledarerfarenhet inom såväl det privata som det offentliga, i roller som inköpschef, affärsjurist mm. Som affärsjurist är Fredrik van att leda och hantera affärer, skapa samarbeten samt lösa tvister såväl nationellt som internationellt.

John Minkhe

CTO och delägare

En senior entreprenör och projektledare med drygt 20 års erfarenhet i huvudsak inom teknikkonsultföretag i Norge och Sverige. Numera aktiv i rollen som projektchef för en större järnvägsentreprenör. John har lång och bred erfarenhet av ledarroller på såväl operativ som strategisk nivå.

David Hellström

Styrelseordförande och delägare

David är civilingenjör med 25 års erfarenhet från industri, infrastruktur och energisektorn, varav 20 år inom börsnoterade, internationella och familjeägda företag inom teknik- och industri-konsultbranschen samt entreprenadföretag.

Behöver du svar?

Våra vanliga frågor